Tigla metalica Tigla metalica Tigla metalica Tigla metalica Tigla metalica Tigla metalica Tigla metalica

Calitate si Garantii

Takka

Produsele vândute de Takka, sunt realizate în conformitate cu prevederile standardului SR EN 14782:2006 şi a Declaraţiei de Conformitate CE aferentă produselor.

Astfel aveţi certitudinea că odată ce aţi ales un produs vândut sub brandul Takka aţi ales un produs conform legislaţiei in vigoare, realizat după normele Uniunii Europene.

Sistemele de acoperiş Takka sunt intotdeauna însoţite de un Certificat de Garanţie, emis de către producatorul produsului finit, care este completat pentru fiecare comandă în parte, cu datele de identificare ale comenzilor. În mod obligatoriu, fiecare sistem de acoperiş Takka vândut este însoţit de factura fiscală, care împreună cu Certificatul de Garanţie constituie siguranţa clientului că sistemul cumpărat este sub garanţia producatorului de materiale.

Produsele vândute de Takka au o durată de viaţă îndelungată, estimată la 50-60 de ani în condiţii de mediu normale. Pentru o durată de viaţa extinsă se recomandă o întreţinere periodică prin eliminarea reziduurilor şi a sedimentelor care apar în funcţie de anotimp.

Sistemul multistrat de protecţie este menit să apere materialul de impactul negativ al apei, zăpezii şi al radiaţiilor UV. Acesta previne coroziunea miezului din oţel, astfel asigurând integritatea învelitorii, astfel finisajul cu strat de polyester lucios are garanţie de 10 ani, iar finisajul cu strat de polyester mat are garanţie de 15 ani, oferite de către producatorul de materie primă.

Produsele vandute de Takka vin insotie intotdeauna de urmatoarele documente:

  1. Garantie
  2. Declaratie de conformitate
  3. Declaratie de origine